.cat  .es  .fr  .en  .de

Activitats

Els animals de Can Rajoler

BTT a Can Rajoler

img-catedralRutes Culturals

Si li agrada la mountain bike pot pedalar per camins senyalitzats i fins i tot arribar fins al castell de Farners o a l’ermita d’Argimon amb una vista que abarca des del Tibidabo (Barcelona) fins a Girona.
Dins la riquesa cultural de les comarques de Girona comencem per la mateixa ciutat mil.lenària (Girona), on hi podem trobar l’ antic barri jueu, el més ben conservat de Catalunya i que data de l’ època medieval. En un altre indret trobem la catedral construïda al segle XIV, famosa per tenir la nau gòtica més gran del mon.
Anant cap al nord-est hi ha la ciutat de Figueres on hi trobareu el mundialment conegut museu Dalí, dedicat al pintor surrealista català Salvador Dalí.
Altres llocs d’interés són la vila medieval de Besalú, el conjunt medieval de Pals, etc…

img-castellEspais Naturals

L’ Estany de Sils és un espai natural protegit inclós en el Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) de Catalunya i ha estat inclós a la xarxa europea d’espais naturals Natura 2000. Fins a mitjans del segle XIX els terrenys inclosos en aquest espai corresponien a una llacuna que fou dessecada per tal d’obtenir noves terres de conreu i lluitar contra el paludisme.
Tanmateix, grácies a les condicions d’especial humitat i inundabilitat, encara es conserven diverses espècies de flora i fauna característiques de les zones humides. En els darrers segles, les árees d’inundació natural han estat en recessió i avui són escasses a Catalunya. A més en un context predominantment mediterrani, la conservació d’espais com l’Estany de Sils ha esdevingut del máxim interès.

img-banyolesPlatges de la Costa Brava

Les platges més properes es troben a tan sols 21 km de les nostra masia, a la població de Lloret de Mar. Com a platges més importants hi ha Canyelles, Sa boadella i Santa Cristina.
Més cap al nord hi ha Tossa de Mar, famosa per les muralles de la vila vella i per una varietat de platges acollidores com platja gran, salions, porto pi, del llorell, etc…
per més informació sobre les platges podeu visitar la web de la Costa Brava

Activitats Ludico-Esportives

Com a activitats podem assenyalar:
Rutes: En bicicleta tot terreny de la comarca de la Selva.
Hípica: A la veïna localitat de Vidreres si pot trobar hípiques per a poder gaudir de la muntura de cavalls.
Golf: A 6km. hi ha el P.G.A. de Caldes de Malavella.
Globus: Passejada amb globus per la nostra comarca, a uns 1000 m de altitud, es pot escollir el itinerari, un cop a terra es fa un esmorzar , la durada de la activitat es de unes 4 hores aproximadament . Mínim 4 persones, la sortida es fa a la mateixa masia, a primera hora del mati.

Balnearis i Centres Termals:
Magma: Relaxa’t entre aigües termals i bombolles… el Magma és l’espai termo-lúdic més gran de Catalunya
T’oferim un programa de relaxació per tornar com nou a casa!

img-banyolesAltres

Banyoles: Té l’estany més gran de Catalunya i es troba a 15 km a l’oest de la ciutat de Girona.
La Bisbal d’ Empordà: Població situada entre Girona i la Costa Brava Central. Es famosa pel seu mercat de ceràmica.